День Гідності і Свободи

2019-11-21

/Files/images/IMG_20191120_123352.jpg

У Черняхівському НВК з метою вшанування патріотизму і мужність громадян, які восени 2004 року та у листопаді 2013 року – лютому 2014 року постали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини і громадянина, національних інтересів України та її європейського вибору було проведена шкільна лінійка. В ході лінійки ведучі донести до учнів об’єктивну інформацію про доленосні події в Україні початку ХХІ століття, учні школи читали вірші, виконували гімн, запалили свічки в пам’ять всіх героїв Майдану та воїнів-захисників України, які загинули за гідність і свободу нашої Вітчизни, вшанували їх хвилиною мовчання. Після лінійки всі учні та вчителі школи переглянули в актовій залі кліп гурту «Танок на майдані Конго» присвячений дню гідності і свободи.

В холі школи розташована експозиція присвячена до «Дня Гідності і Свободи», де учні мали можливість ознайомитися з воїнами, які удостоєні ордена «Золота Зірка» (посмертно), розглянути особисті речі учасника АТО.

Також всі бажаючи мали можливість висловити свою думку про гідність записавши її на жовтих або синіх сердечках та прикріпити їх до плакату «Гідність – це …».

Кiлькiсть переглядiв: 95

Коментарi