ДеньСоборності України

2020-01-22

/Files/images/IMG_20200123_110244_917.jpg

В Черняхівському НВК протягом тижня було проведено ряд заходів присвячених Дню Соборності України. На основі історичних, літературних джерел було поглиблено знання учнів про боротьбу українського народу за незалежну соборну державу, про День Соборності України.

20 січня творчий колектив учнів та вчителів школи виготовили святкову композицію «Моя Соборна Україна», на якій зображено єдину та неповторну нашу державу, до якої входять всі області та Автономна Республіка Крим.

21 січня члени гуртка «Юні музеєзнавці» (керівник Придибайло Н.В.) провели вікторину для учнів 5 – 8 класів «Що я знаю про 22 січня».

22 січня учні під керівництвом Придибайло Н.В. та Колесник О.О. провели для учнів 1-11 класів та вчителів школи свято «Вона на світі одна – єдина ненька Україна». Проведена година спілкування «Нехай нерозмежованою останеться навіки» в 10 класі (класний керівник Колесник О.О.).

23 січня Придибайло Н.В. та Колесник О.О. провели квест з учнями 9-11 класів «Я люблю Україну». Класовод Година Н.І. провела вікторину «Україна наша держава» з учнями 3-4 класів.

Виховною метою всіх заходів є виховання національної свідомості учнів і людської гідності, відродження паростків духовності, формування рис громадянина Української держави, виховання глибокої поваги та любові до Батьківщини.

Кiлькiсть переглядiв: 94

Коментарi